• Przejdź do menu
  • Przejdź do treści głównej
  • Przejdź do treści dodatkowej
  • Kontrast
    • Tryb domyślny
    • Tryb nocny
    • Wysoki kontrast - tryb czarny i biały
    • Wysoki kontrast - tryb czarny i żółty
    • Wysoki kontrast - tryb żółty i czarny
  • Rozmiar czcionki
    • Mniejsza czcionka
    • Domyślna czcionka
    • Większa czcionka
  • Widok
    • Stały układ
    • Szeroki układ
PLSP
  • Start
  • Aktualności
    • Biblioteka
    • Szkolny klub wolontariatu
    • Samorząd uczniowski
    • Wystawy
  • Organizacja
    • Dla ucznia
      • Podręczniki 2021/22
      • Samorząd uczniowski
      • Pedagog szkolny
      • Psycholog szkolny
    • Dla uczniów klas ósmych
      • Rekrutacja
      • Warsztaty
    • Zdalne nauczanie
      • Regulamin Office 365
      • Dyżur pedagog, psycholog
      • Biblioteka
    • Stypendium
    • Dla rodziców
    • Konkursy Plenery
      • Perła Renesansu
      • Konkursy
      • Stefan Wyszyński
    • Szkolny klub wolontariatu
      • Program Szkolnego Klubu Wolontariatu
      • Grupa wolontariuszy plastry
  • O szkole
    • Specjalizacje
    • Jubileusz szkoły
    • Patron szkoły
    • Historia szkoły
    • Misja szkoły
    • Dyrekcja
    • 60-lecie
    • Pracownie
  • Jesteś tutaj:  
  • Strona główna
  • O szkole
  • Specjalizacje

Specjalizacje

Tytuł
Projektowanie graficzne
Fotografia artystyczna
Tkanina artystyczna
Ceramika artystyczna
Snycerstwo

Informacje kontaktowe

Państwowe Liceum Sztuk Plastycznych

im. Bernarda Morando w Zamościu

ul. Pereca 17
22-400 Zamość

tel. 84-6392322

Godziny pracy: 7:30 - 15:30

E-mail: sekretariat@lpzamosc.pl 

skrytka ePUAP /LP_Zamosc_1217

IOD: Iwona Jankowska 

         email: iodo@lpzamosc.pl

         telefon: 81 7453544

 

 

Informacje prawne

  • Polityka prywatności
  • Warunki korzystania z Office 365
  • Deklaracja dostępności

Przydatne strony

  • Okręgowa Komisja Egzaminacyjna
  • Centrum Edukacji Artystycznej
  • MKDNiS

© PLSP. 

Wróć na górę
Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...